Star Wolves

Det er på tide å dra ut i verdensrommet igjen. Excalibur Publishing har nemlig lansert den offisielle, engelskspråklige demoen av romskipspillet Star Wolves.

Star Wolves er et romskipspill som minner litt om titler som Freelancer og X2. Her spiller du en dusørjeger som tjener til livets opphold ved å utføre oppdrag for høystbydende. Pengene du får kan du bruke til å kjøpe nye romskip og utstyre dem med heftig utstyr som gjør at du kan ta på deg vanskeligere (og mer lønnsomme) oppdrag. Spillet kommer med over 25 ulike romskip og over 40 oppdrag.

Du spiller heldigvis å gjøre alt dette alene. Star Wolves inneholder åtte ulike mannlige og kvinnelige karakterer som du kan leie inn, og du kan ha opp til seks andre skip i formasjonen din. Evnene og egenskapene til spillkarakteren og de andre pilotene i følget ditt kan utvikles etter hvert som du spiller, som i et vanlig rollespill. I tillegg lover utviklerne andre rollespillelementer, som sideoppdrag, massevis av utforskning og en ikke-lineær historie.

Den nylanserte demoen inneholder et øvingsoppdrag og et patruljeoppdrag (innholdet er med andre ord det samme som i den franskspråklige demoen som ble lansert for en tid tilbake). Filen er på 217 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden