Stardew Valley-utvikleren oppretter eget team som skal jobbe med nytt innhold til spillet

Vil ha avlastning for å jobbe med sitt nye spill.

Skjermbilde fra YouTube

Stardew Valley sin popularitet har ført til at utvikleren ikke helt har kunnet gi slipp på spillet, til tross for at han har et nytt spill underveis. Nå deler utvikleren planene sine fremover, og de er ganske så ambisiøse.

spillets hjemmeside opplyser utvikleren nå at han skal opprette et eget team av medhjelpere som skal jobbe med fremtidig Stardew Valley-innhold.

Tanken bak dette teamet er at utvikleren skal avlastes slik at han kan jobbe med det nye spillet sitt, som Eric Barone, også kjent som ConcernedApe, ennå ikke har delt mye informasjon om.

Skjermbilde fra YouTube

Vil ha aktiv rolle i nytt spill

Inntil det nye teamet kommer på plass skal utvikleren imidlertid legge det nye spillet på is, slik at alle ressurser kan settes inn i den nye 1.4-oppdateringen til spillet, som nå er på vei.

– Håpet mitt er at det nye teamet vil hjelpe meg med noe av arbeidsbelastningen, så jeg har nok pusterom til å dele tiden min mellom mitt nye spill og Stardew Valley. Jeg har fremdeles planer om å ha en veldig aktiv rolle i Stardew Valleys fremtid, skriver utvikleren.

Når det gjelder det nye spillet er det altså fint lite vi vet om dette ennå, annet enn at det foregår i samme univers. Barone kunngjorde spillet i en knapp Twitter-melding tidligere i år, og i det nye blogginnlegget utdyper han hemmeligholdelsen.

– Jeg har med vilje vært hemmelighetsfull om spillet fordi jeg vil jobbe med det uten noe press for øyeblikket. Jeg vil også sikre at konseptet er fullt realisert før jeg røper noe, fordi straks spillet er ute må jeg engasjere meg i det fullt ut, skriver utvikleren.

For øvrig er topprioriteten for utvikleren nå å få flerspilleroppdateringen ut på Xbox One- og PlayStation 4-plattformene.

Les også: John Romero lager en ny utvidelse til det første Doom-spillet »

Siste fra forsiden