Stardew Valley

Stardew Valley-skaperen usikker på om det blir flere oppdateringer for spillet

– Akkurat nå konsentrerer jeg meg om mitt neste spill.

ConcernedApe

Stardew Valley er fortsatt et meget populært spill, med flere titalls tusen som logger seg på hver eneste dag. Nylig kunngjorde utvikler Eric «ConcernedApe» Barone at spillet har solgt 15 millioner eksemplarer siden lanseringen i 2016, men hvorvidt det kommer noe mer innhold er uvisst.

Stardew Valley.
ConcernedApe

I et intervju med Twitch-profilen «UnsurpassableZ» forklarte Barone at han ikke har bestemt seg om det blir noen flere Stardew Valley-oppdateringer eller ikke. Soloutvikleren er nemlig i gang med sitt neste spillprosjekt.

– Jeg sier ikke at det kommer til å komme en ny Stardew Valley-oppdatering. Det vet jeg ikke enda. Akkurat nå konsentrerer jeg meg om mitt neste spill. Så vi får se.

Kommentaren kom etter et spørsmål om muligheten for å gifte seg med flere figurer i Stardew Valley. Foreløpig er det kun et lite utvalg av figurer man kan fri til, men selv om Barone har tenkt tanken om å utvide listen er han altså ikke sikker på om du noen gang kommer til å skje.

Hva det neste ConcernedApe-spillet angår holdes de fleste detaljene fortsatt hemmelig. Barone kunne riktignok røpe at det minner litt om Stardew Valley – både med pikselgrafikken og i måten det fungerer – men at det ikke handler om gårdsdrift.

LES OGSÅ: PUBG-skaperen har forlatt studioet – lager nytt åpen verden-spill »

Siste fra forsiden