Stardock kunngjør GalCiv II-ekspansjon

Stardock har gitt ut en offisiell kunngjøring av Galactic Civilizations II: Dark Avatar, samtidig som de røper at de vil utvide virksomheten sin.

Galactic Civilizations II: Dark Avatar er den første ekspansjonen til det svært vellykkede strategispillet Galactic Civilizations II. Ekspansjonen får en ny kampanje som introduserer flere nye raser, samtidig som to av spillets opprinnelige raser blir ødelagt (og vil aldri mer være tilgjengelig i fremtidige Galactic Civilizations-spill).

Galactic Civilizations II

Dark Avatar gir oss også muligheten til å skape egne motstandere, og her kan vi i detalj bestemme oppførselen deres, hvordan de ser ut, hvordan skipene deres ser ut og hva slags spillestil de bruker. Fiendene kommer også med mer avansert kunstig intelligens enn før.

Dessuten introduseres mineralrike asteroidebelter, unike planeter (som trenger avansert teknologi for å kunne koloniseres), spioner som kan sabotere motstanderne (eller hindre sabotasje hos deg), avanserte diplomatiske muligheter og en egen historie-generator som lager unike historier for hvert spill du spiller. Galactic Civilizations II: Dark Avatar lanseres til høsten, over Stardocks TotalGaming-nettverk.

Stardock har også fortalt at de har satt opp en verdensomspennende utgiverdivisjon som opererer under navnet Stardock Entertainment. Denne vil de bruke til å gi ut spill fra andre utviklere, både i butikker og over nettet. De forteller at de vil tilby markedsføring og distribusjon for uavhengige utviklere, og at målet deres er å være en pålitelig partner for spillutviklere.

Siste fra forsiden