Steel Fury: Kharkov 1942

Steel Fury er en stridsvognsimulator der handlingen foregår under andre verdenskrig. Her er en demo.

Handlingen i Steel Fury foregår fra 12. til 28. mai i 1942, under det andre slaget om Kharkov. Spillet følger tre sovjetiske styrker som har blitt omringet av den tyske krigsmaskinen.

Spillet skal være en autentisk stridsvognsimulator, hvor du får delta i store operasjoner og frihet til å løse oppdragene på din egen unike måte. Underveis får du mulighet til å teste en rekke ulike russiske stridsvogner.

Utviklerne i Graviteam lover avansert fysikk som blant annet tillater ødeleggelse av terrenget. Alt som kan skytes kan også ødelegges, og det skal være mulig å fullstendig deformere landskapet.

Ellers loves vi tretti oppdrag fordelt over tre kampanjer, førti ulike kjøretøyer, oppdrag som foregår under ulike værforhold og forskjellige tider på døgnet, og mye mer.

Den nylanserte demoen lar deg teste en engelskspråklig versjon av spillet. Mens du laster den ned (installasjonsfilen er på cirka 275 MB) kan du stikke innom nettstedet Rock Paper Shotgun, hvor Tim Stone har laget noen kjappe instruksjoner for å hjelpe deg i gang.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Steel Fury: Kharkov 1942 har dessverre ikke fått noen europeisk utgivelsesdato enda.

Siste fra forsiden