Still Life 2 endelig kunngjort

Det har tatt sin tid, men til neste år får vi endelig vite hvem som stod bak drapene i Still Life.

Eventyrspillet Still Life kom ut i 2005, og fikk en god mottakelse av presse og spillere. Her fulgte vi Victoria McPherson på jakt etter en seriemorder, og mystisk nok viste det seg at saken hun etterforsket hadde merkelige likhetstrekk med en sak bestefaren hennes etterforsket.

Skjermbilde fra Still Life

Uheldigvis fikk vi aldri riktig svar på hvem morderen faktisk var, og det var tydelig at den fransk-kanadiske utgiveren Microïds hadde en etterfølger i tankene. Etter lanseringen av Still Life ble de imidlertid nødt til å selge utviklerstudioet sitt, og det så lenge ut som vi aldri kom til å få løsningen på mysteriet.

Nå har de imidlertid kunngjort Still Life 2. Denne gangen foregår utviklingen hos Gamego Studios (en del av Game Consulting), og grafikken tar steget over i tre dimensjoner. Nok en gang får vi rollen som FBI-agent Victoria McPherson, som har fått en ny (men tydeligvis beslektet) sak å arbeide med.

Denne gangen sendes hun til den amerikanske byen Maine for å etterforske drapet på Audrey Dunnigan. Måten hun er drept på tyder på at det er seriemorderen East Coast Torturer som står bak.

Underveis blir McPherson kontaktet Paloma Hernandez, en journalist som har dekket alle seriemorderens drap. Hun hevder å ha fått hendene i viktig bevismateriale, og ønsker å møtes. Kort etter blir hun imidlertid kidnappet - av seriemorderen selv.

I løpet av Still Life 2 får du kontrollere både McPherson og Hernandez, og dermed oppleve handlingen fra to vidt forskjellige synspunkter. McPhersons ønske er å løse mysteriet, mens Hernandez kun har ett mål, nemlig å overleve. Still Life 2 skal lanseres i november 2008.

Siste fra forsiden