Still Life

Microids har akkurat lansert en spillbar demo av det blodige mordmysteriet Still Life.

Still Life er et mørkt og blodig eventyrspill som benytter seg av en oppdatert versjon av Syberia-motoren. Spillet følger Victoria McPherson, en ung og smart FBI-agent som er på jakt etter en seriemorder. På grunn av mangel på ledetråder og bevis begynner Victoria å føle seg utmattet og stresset.

Hun bestemmer seg derfor for å ta en pause, og reiser på ferie til sin far. Her kommer hun over de gamle dokumentene til farfaren hennes, som var en privatetterforsker. Merkelig nok finner hun mange likhetstrekk mellom en sak fra 1920-tallet, og den saken hun etterforsker.

Spillet veksler mellom nåtidens Chicago og farfarens Praha, og gir deg kontroll over begge karakterene etter som de jobber seg frem mot en løsning på den blodige saken (hver i sin egen tid).

Den nylanserte demoen gir deg rollen som Victoria McPherson. Hun har akkurat ankommet åstedet for det siste mordet, hvor hun må lete etter ledetråder ved hjelp av rettsmedisinsk utstyr. Du finner den 247 MB-store demoen ved å følge lenkene under. Vær oppmerksom på at den ikke er egnet for barn.

Siste fra forsiden