Still spørsmål til Funcom

Flere spørsmål om Age of Conan enn vår sniktitt ga svar på? Nå kan du vinne signert Age of Conan-tegneserie, ved å stille dine egne spørsmål til Funcom.

I forrige uke la vi ut en omfattende sniktitt her på Gamer.no, basert på et besøk hos Funcom. Likevel er det helt sikkert en del av dere som følger Age of Conan-utviklingen daglig, som ikke fikk fullt så mye ut av artikkelen. Nå har imidlertid deres tid kommet, ettersom vi nå gir leserne anledning til å stille sine egne spørsmål til utvikleren.

Signert Age of Conan Comic Book kan bli din.

Alt du trenger å gjøre er å sende dine spørsmål (så mange du vil) på e-post til tor-steinar@gamer.no med Age of Conan i emnefeltet, så skal vi videreformidle dem til Funcom. Innsender av det beste spørsmålet blir premiert med en signert versjon av den første Age of Conan-tegneserien.

Vi sender alle spørsmålene til Funcom tirsdag 7. november, så alle spørsmål må være oss i hende innen da. Vi påberoper oss retten til å sette sammen spørsmål som passer sammen. Svarene blir offentliggjort i egen artikkel så snart Funcom har gitt de til oss.

Age of Conan: Hyborian Adventures er et onlinebasert actionrollespill som er under utvikling hos norske Funcom. Det skrytes av en blanding av en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse som etter hvert går over til en brutal flerspilleropplevelse mot slutten av spillet. I enspillerdelen får du muligheten til å bygge opp karakteren din og forberede deg på eventyret som venter på nettet.

Det loves en troverdig versjon av det mørke fantasyuniverset til Robert E. Howard – en verden full av ondskapsfulle guder, mytiske monstre, tapte sivilisasjoner og en menneskerase som sliter for å overleve. Spillet blander de beste elementene fra actionspill og rollespill, og kommer med et kampsystem hvor spilleren kan kontrollere våpenet sitt i sanntid.

Siste fra forsiden