Still tidsmaskinen til 1944

Digital Jesters har nå kunngjort det tredje spillet i Monte Cristo og Digital Reality sin serie med sanntidsstrategispill basert på andre verdenskrig.

1944: Battle of the Bulge fortsetter der forgjengeren, D-Day, slapp. Her får du oppleve kampen om Vest-Europa, og det hele starter ved Chaumont, hvor de tyske Jagdpanther-stridsvognene ble introdusert og de allierte forstod at veien til Berlin ikke kom til å bli like lett som de hadde håpet.

Spillet inneholder 20 oppdrag, og du vil få spille både som tysker og alliert. Kartene har blitt designet for å være så historisk korrekte som mulig, og har blitt skapt ved hjelp av autentiske strategiske kart, geografisk informasjon og bilder fra de virkelige slagene som foregikk på dem.

Utviklerne har også benyttet seg av offisielle nedtegnelser fra krigen for å sikre at 1944: Battle of the Bulge blir så autentisk og nøyaktig som mulig (selv om de merkelig nok har maktet å utelate hakekorset). Spillets historie tar deg til Meuse-elva og Bastogne, lar deg delta i Operation Northwind og slaget om Rhinen, og ender opp med kampene om Remagen.

I tillegg til tjue enspilleroppdrag får vi ti flerspillerkart, femten nye enheter (som Nebelwerfer, SdkFz25 og Hummel) og en oppgradert versjon av spillmotoren som ble brukt i Desert Rats vs. Afrika Korps og D-Day. Spillet skal gis ut av Digital Jesters og Monte Cristo i mars 2005.

Siste fra forsiden