Stor Frozen Throne-turnering på fredag

Førstkommende fredag lanseres endelig WarCraft III: The Frozen Throne i Norge. En av de mest omtalte og etterlengtede tilleggspakkene i år. I forbindelse med denne lanseringen, ønsker Vivendi Universal Games, i samarbeid med Cyberzone i Oslo, å arrangere et event for WarCraft-miljøet i Norge.

Arrangementet starter på torsdag kveld kl. 2355, med et Night Jib som varer til fredag morgen kl. 0700. Her vil du kunne oppleve at de 19 beste Warcraft III-spillerne i landet konkurrerer på et internt The Frozen Throne-LAN. Konkurransen vil vises på storskjermen, med egen shoutcast, i Cyberzones lokaler i Cort Adelers gt 17, Oslo.

Cyberzone har siden oppstarten i vinter blitt et populært møtested for gamere i Oslo og Akershus. En åpen The Frozen Throne-konkurranse begynner fredag 4 juli kl. 1500. Også de som ikke ønsker å spille er velkommen til å følge en spennende turnering, og du vil få mulighet til være blant de aller første som spiller eller oppleve The Frozen Throne i Norge. Vivendi vil også selge The Frozen Throne på Cyberzone i forbindelse med dette arrangementet. I tillegg til dette kommer zx9, en av Norges beste Counter-Strike-klaner for å spille fra Cyberzone på lørdagen. Påmelding foregår via hjemmesiden til Cyberzone.

Siste fra forsiden