Stor oppdatering til Hearts of Iron 2

Paradox har akkurat lansert en stor gratisoppdatering for det kritikerroste strategispillet Hearts of Iron 2. Her får du blant annet en helt ny kampanje.

Hvis du er en av de mange som er avhengige av Paradox Interactive sitt storslagne strategispill Hearts of Iron 2, bør du snarest mulig ta turen til spillets offisielle nettsted. Der finner du nemlig en nylansert gratisoppdatering som kommer med massevis av nye tillegg.

Blant nyhetene finner vi en helt ny kampanje, som starter i 1938, like før Munchen-avtalen. Dessuten får vi et nytt scenarie som heter Case Blue. Dette omhandler den tyske våroffensiven på østfronten i 1942. I tillegg til dette ekstrainnholdet, kommer den nye oppdateringen med en mengde nye ministere og ledere, samt flere nye teknologier.

Ellers kan spillere se frem til et forbedret brukergrensesnitt med mye mer innebygd informasjon, slik at det blir enklere å se hva de ulike knappene gjør. Paradox skryter også av at den kunstige intelligensen har fått en grundig overhaling.

For å laste ned oppdateringen (versjon 1.2) kan du følge lenken nederst. For mer informasjon om dette glimrende strategispillet, kan du ta en titt på vår produktside.

Siste fra forsiden