Stor Team Fortress 2-oppdatering

Masse nytt innhold

Neste uke slipper Valve den største oppdateringen hittil til sitt populære skytespill.

Det kritikkerroste nettspillet Team Fortress 2 har allerede fått oppdateringer til to av sine ni klasser. Disse oppdateringene inneholdt blant annet nye mål («achievements») spillere kan oppnå og spesielle våpen som låses opp når målene er innfridd.

Flere våpen til en allerede godt bevæpnet mann.

Nå er det snart klart for den tredje klasseoppdateringen, og denne gangen er det store våpen-klassen som får utvidet sitt arsenal. I tillegg til nye mål og våpen for denne klassen lover Valve masse nytt innhold for spillet. Dette skal faktisk være den største oppdateringen til spillet hittil.

Det blir både nye kart og en helt ny spillmodus, men nøyaktig hva vi får vil Valve vente med å avsløre. De har åpnet en nettside for oppdateringen og vil slippe ny informasjon hver dag fram til lanseringen på tirsdag neste uke.

I løpet av uken loves vi også en ny episode i filmserien Møt Laget. Dette skal visstnok være en spesiell episode, uten at Valve vil avsløre hva de mener med det.

Som med de forrige oppdateringene blir det også en gratis helg med Team Fortress 2-spilling for de som enda ikke har kjøpt spillet. Hvis du lager en gratis konto på Steam-nettverket kan du laste ned og spille Team Fortress 2 fra fredag til søndag neste uke.

Siste fra forsiden