Store etterfølgere på vei

Det er nå klart at Prey, Ghost Recon: Advanced Warfighter og Just Cause får etterfølgere.

bloggen sin forteller 3D Realms-mann Scott Miller at Prey har vært en suksess, og at det solgte over én million kopier i løpet av de to første månedene det var i salg. Deretter bekrefter han det alle (i alle fall de som så siste del av avslutningssekvensen til originalspillet) visste, nemlig at det kommer en etterfølger. Miller lover en interessant historie og flere nye innovasjoner.

Prey er ikke det eneste spillet som har vært en suksess i år. Ghost Recon: Advanced Warfighter har også solgt i lange baner (over 2,4 millioner kopier til nå), og i en finansmelding forteller Ubisoft at de jobber med en etterfølger, som skal lanseres i løpet av første kvartal neste år. GRAW 2 stepper inn for Assassin's Creed og Brothers in Arms: Hells Highway, som begge har blitt utsatt.

Til slutt kan vi fortelle at svenske Avalanche Studios har bekreftet overfor svenske Kong at de jobber med en etterfølger til Just Cause. Toeren skal visstnok foregå i en stor by, og følge CIA-agenten Rico Rodriguez. Spillet kommer til Xbox 360, PC og PS3.

Siste fra forsiden