Store nyheter til Half-Life 2: Episode Three

Gameplay-nyheter i Portal-stil

Gabe Newell har fortalt at Half-Life 2: Episode Three får en rekke store nyheter.

Valve-sjef Gabe Newell har snakket for noen dager siden med Gametrailers i forbindelse med det kommende zombie-spillet Left 4 Dead, og samtidig skrytt litt av den kommende Half-Life 2: Episode Three.

Et uvanlig værfenomen.

Der fortalte han at episoden kommer med «en rekke ting folk aldri har sett før». Dette inkluderer både helt nye visuelle effekter og helt nye gameplayelementer.

Newell mener de nye gameplayelementene er like store som portal-konseptet fra Portal, noe som definitivt lover godt for de som liker innovasjon i spill.

Valve har også tidligere hintet om at Episode Three kommer med store nyheter. I november fortalte David Speyrer fra Valve at dette er en av grunnene til at selskapet har gitt så få konkrete detaljer om den neste episoden.

I tillegg til dette bekreftet Gabe Newell at Valve vil lansere en ny «Orange Box» (som inneholder mer enn ett spill), samtidig som han avkreftet at denne ville inneholde Counter-Strike 2.

Den forrige oransje boksen inneholdt Half-Life 2: Episode Two, Portal og Team Fortress 2 (samt Half-Life 2 og Episode 1), og har blitt en stor suksess både i butikkene og på Valves egen distribusjonstjeneste, Steam.

Siste fra forsiden