Stort strategispill i mars

Samlekort og strategi

Battleforge, det neste prosjektet fra skaperne av Spellforce, har fått utgivelsesdato.

Electronic Arts har kunngjort at strategispillet Battleforge skal lanseres 24. mars. Battleforge kommer fra skaperne av de populære Spellforce-spillene, og er et fantasy-strategispill med et omfattende samlekortelement.

Mye action i Battleforge.

I Battleforge bruker spillerne virtuelle samlekort for å knuse motstanderne. Disse kortene representerer magiske angrep, bygninger og enheter, og når spilleren bruker et kort dukker resultatet umiddelbart opp på slagmarken.

Spillerne kan selv velge hvilke kort de vil ha med seg ut på slagmarken, og dermed får de mulighet til å skreddersy hærene sine med ulike typer enheter og andre kort.

I tillegg til et omfattende spiller-mot-spiller-element, kommer Battleforge med en rekke enspillerscenarier, samt muligheten for å spille i samarbeidsmodus.

Dessuten lanseres det med et innebygd marked, som lar spillerne handle kort med hverandre. Støtte for laug, auksjoner og sosiale aspekter finnes også.

EA og utvikler Phenomic vil kjøre en åpen betatest av Battleforge i tiden før lanseringen. Stikk innom det offisielle nettstedet for mer informasjon, og Battleforge Card Hunt for å registrere deg for betatesten.

Siste fra forsiden