Stranger

Strategispillet Stranger, fra Sudden Strike-skaperne Fireglow, er snart klart for utgivelse. Her er en demo.

Det har tatt overraskende lang tid for Fireglow å få det fantasybaserte strategispillet Stranger klart for markedet. Allerede i august i fjor lanserte de en demo av spillet, men det er først nå at de begynner å få i havn utgivelsesavtaler for ulike deler av verden.

Fireglow tar en kort pause fra andre verdenskrig

Stranger foregår i en fantasiverden delt i to deler; en på overflaten, og en på undersiden. Disse to delene er svært forskjellige, i forhold til utseendet, livsforholdene og de vesenene som befolker dem. I tillegg til alle slags farlige monstre bor det en rekke siviliserte stammer rundt om i denne verden, hver med egne styrker og svakheter.

Spillet blander sanntidsstrategi med elementer fra rollespill. Du får kontrollere større eller mindre grupper soldater og heltefigurer, og alle har sine egne evner som kan forbedres etter som spillet utvikler seg.

I løpet av spillet vil du også treffe på nøytrale karakterer og hele stammer, som kan bli verdifulle allierte eller bitre fiender, alt etter hvordan de blir behandlet.

Nå har Fireglow lansert en ny demo av Stranger. De forteller ikke nøyaktig hva den inneholder, men fokuset er på spillets enspillerdel, og installasjonsfilen er på litt i overkant av 200 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer info om Stranger finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden