Stranglehold

Actionspillet Stranglehold er en spirituell oppfølger til filmen Hard Boiled fra 1982. I Stranglehold spiller du politiinspektør Tequila, som har havnet i en svært desperat situasjon. Etter å ha kommet litt for tett på en av byens mafiabosser tvinges han til å kaste regelboka i søpla og ta knekken på en hel forbryterorganisasjon på egenhånd.

Supermann eller inspektør Tequila?
Supermann eller inspektør Tequila?

Stranglehold har mange likhetstrekk med de geniale Max Payne-spillene fra den finske utvikleren Remedy. Spillet er et tredjepersons actionspill der du må benytte deg av akrobatikk og skyteferdigheter for å vinne, og utnytte deg av Tequilas nærmest magiske evne til å få tiden til å bevege seg langsommere (som «bullet time», men her kalt «Tequila time»).

Nå har Midway endelig gitt ut den spillbare demoen av Stranglehold for PC. De har ikke fortalt hva innholdet i demoen er, men det bør helst være temmelig mye, for demoens installasjonsfil er på hele 2 GB. Mer informasjon om Stranglehold finner du på spillets offisielle nettsted.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Kommentarer (65)

Forsiden akkurat nå

Til toppen