Stranglehold

Her er en spillbar demo av Stranglehold, et actionspill fra Tiger Hill og den populære filmregissøren John Woo.

Actionspillet Stranglehold er en spirituell oppfølger til filmen Hard Boiled fra 1982. I Stranglehold spiller du politiinspektør Tequila, som har havnet i en svært desperat situasjon. Etter å ha kommet litt for tett på en av byens mafiabosser tvinges han til å kaste regelboka i søpla og ta knekken på en hel forbryterorganisasjon på egenhånd.

Supermann eller inspektør Tequila?

Stranglehold har mange likhetstrekk med de geniale Max Payne-spillene fra den finske utvikleren Remedy. Spillet er et tredjepersons actionspill der du må benytte deg av akrobatikk og skyteferdigheter for å vinne, og utnytte deg av Tequilas nærmest magiske evne til å få tiden til å bevege seg langsommere (som «bullet time», men her kalt «Tequila time»).

Nå har Midway endelig gitt ut den spillbare demoen av Stranglehold for PC. De har ikke fortalt hva innholdet i demoen er, men det bør helst være temmelig mye, for demoens installasjonsfil er på hele 2 GB. Mer informasjon om Stranglehold finner du på spillets offisielle nettsted.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden