Strategi i rommet

Omfattende romstrategi-spill på vei fra Total War-designer.

Armada 2526 er navnet på et kommende strategispill av den tunge sorten. Spillet skal utgis av Matrix Games og Ntronium Games, og med seg på laget har de en av hovedmennene bak de kritikerroste Total War-spillene, R.T. Smith.

Komplisert rom-utforskning

Smith jobbet sist som sjefsdesigner på tittelen Medieval 2: Total War, og har også jobbet som designer og programmerer på de øvrige titlene i serien. Nå tar han altså steget fra middelalderske omgivelser til det ytre rom.

Armada 2526 er en kombinasjon av sanntidsstrategi og tur-basert strategi, hvor målet er å bygge opp et galaktisk imperium. Underveis leder du rasen din i å utforske galaksen, drive forskning, etablere kolonier, drive handel og diplomati, samt utkjempe store slag.

Spillet skal være både omfattende og komplisert, men har flere hjelpefunksjoner og rådgivere som bistår. I motsetning til mange spill i denne sjangeren skal Armada 2526 ha en ganske strømlinjeformet spillmekanikk som fokuserer på krigføring og strategi mer enn detaljert økonomistyring. Dermed skal det også være mulig å spille relativt korte omganger.

Armada 2526 skal lanseres rundt juletider til PC.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden