Strategi med Stalin og romvesener

Stalin redder verden

Tre spillselskaper samarbeider om å gi deg strategispillet du har ventet på.

Verden trues av ondsinnede tegneserieromvesener. Hvem skal redde jorden? Kamerat Josef Stalin selvsagt.

Historisk autentisitet.

Spillselskapene Black Wing Foundation, Dreamlore og N-Game har gjennom en pressemelding offentliggjort at de jobber med et nytt strategispill. Spillet har fått den selvforklarende tittelen Stalin vs. Martians og lar deg kjempe for Sovjetunionen mot romvesener.

nettsiden til Stalin vs. Martians lover utviklerne at dette blir et annerledes strategispill. Det er nok av seriøse spill på markedet, og dette er utviklet med sikte på å bli så tullete, overdrevet og underholdende som mulig.

Stalin vs. Martians er historiedrevet og handlingen finner sted i 1942. Romvesener invaderer hellige mor Russland og Stalin tar selv kontrollen over styrkene som blir sendt for å drive dem tilbake. Den røde armé må nedkjempe en hær av tegneseriefigurer og gjenopprette ro og orden.

Spillet er bygd som et raskt og lettforståelig arkadespill uten bygninger, ressurssanking eller teknologisk utvikling. Beseirede romvesener dropper mynter som kan brukes til å oppgradere enhetene dine, eller kjøpe nye slagstyrker og spesialangrep fra en egen meny.

De fleste troppene dine har to ulike angrep og ett spesialangrep. Siden alt skal være så enkelt som mulig skifter de selv våpen når de trenger det, og hvis de bruker opp all ammunisjonen sin får de den tilbake hvis de venter litt.

Utviklerne regner med at Stalin vs. Martians skal være ferdigutviklet til høsten.

Siste fra forsiden