Strategic Command 2: Patton Drives East

Strategisk ekspansjon fra Battlefront

Hva om de allierte og sovjeterne hadde fortsatt å krige etter Nazi-Tysklands fall?

Strategic Command 2: Patton Drives East er en ekspansjonspakke til strategispillet Strategic Command 2: Blitzkrieg. Dette spillet tok for seg andre verdenskrig, og lot spilleren kontrollere en av fraksjonene gjennom hele krigen.

Noen burde stoppe dem før de tar helt av.

Patton Drives East omhandler en rekke tenkte scenarier. For eksempel stiller man spørsmålet om hva som ville ha skjedd om vestmaktene og Sovjet hadde fortsatt å kjempe i stedet for å feire seieren over Tyskland.

Alternativt kan du prøve å hjelpe amerikanerne til å frigjøre et Europa fullstendig overvunnet av Tyskland, eller til og med teste et scenarie der Tyskland kapitulerer til vestmaktene, og kjemper sammen med dem mot Sovjet.

Ekspansjonen, som blir klar for salg (direkte fra Battlefront) senere denne uken, lar deg oppleve større kart (som blant annet inkluderer mer av Nord-Amerika), forbedret kunstig intelligens og ny grafikk for enkelte enheter.

Den nylanserte demoen (på cirka 140 MB) inneholder tre kampanjer, men alle er begrenset til ett års spilletid hver. Demoen kan spilles uten at du allerede har kjøpt Strategic Command 2, men fullversjonen er en ordinær ekspansjon, som krever hovedspillet for å fungere.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden