Strategic Command inntar stillehavet

På oppdrag i øst

Fury Software jobber med et nytt strategispill lagt til andre verdenskrig.

Det lille utviklerstudioet Fury Interactive er svært glad i andre verdenskrig og har allerede sluppet to spill om storkrigen, samt en tilleggspakke. De tidligere spillene i serien har tatt for seg kampanjene i Europa, men med sitt neste spill flyter Fury fokuset til stillehavets blå hav og dype jungler.

Angrip eller forsvar Pearl Harbor.

I Strategic Command: WWII Pacific Theater får du føre krig fra India og Tibet til Hawai og Amerikas vestkyst. Du kan enten spille en av åtte små kampanjer som tar for seg hendelser som bombingen av Pearl Harbor og angrepet på Iwo Jima, eller prøve deg på en diger kampanje som strekker seg fra 1941 til slutten av krigen. Hvis du ikke klarer å rydde opp i stillehavet før utgangen av 1945 kan du fortsett å spille til 1947.

I løpet av kampanjene er det 150 små og store hendelser som kan inntreffe, inkludert angrep fra ubåter, amerikanernes første luftangrep mot Japan og avgjørelsen om å slippe atombomber på Hiroshima og Nagasaki.

Hvis du går lei av kampanjene kan du snekkere dine egne med kartverktøyet som er inkludert sammen med spillet. Du kan så utfordre kamerater til kamp på dine nye kart både lokalt og over nettet.

Du kan velge å spille som en av de fem store nasjonene i konflikten, inkludert britiske India, Kina og Sovjetunionen, eller en av 23 mindre mektige land, som Mongolia og Canada. Mellom seg har de 28 landene 20 forskjellige typer stridsenheter.

Det loves også forbedringer for selve spillmotoren, inkludert et finpusset kampsystem, nye regler for sjøslag og forbedret kunstig intelligens for dine motstandere og allierte.

Fury regner med å ha Strategic Command: WWII Pacific Theater klart i løpet av høsten.

Siste fra forsiden