Strategispill til Steam

Medieval II: Total War og Heroes of Annihilated Empires kommer til Steam.

Medieval II: Total War seiler opp som et av årets beste strategispill, og nå blir det snart lettere å kjøpe for de som foretrekker å få spillene sine uten eske og manual. Valve har nemlig røpet at det blir tilgjengelig over Steam, den 15. november. Prisen har de ikke sagt noe om, men den blir sannsynligvis på nivå med andre fullprisspill på Steam.

Medieval II: Total War

I Medieval II får du sjefsrollen i et europeisk land, og spillet blander turbasert strategi med sanntidsbaserte slag. For å overleve i den harde middelalderen må du sørge for at nasjonen din er godt forsvart, samtidig som du passer på å ha det økonomiske i orden. Dessuten må du slite med til tider urimelige krav fra Vatikanet og sinte naboer som sikler etter landområdene dine.

Oppdatering: Det viser seg at muligheten til å kjøpe Medieval II: Total War over Steam kun gjelder for amerikanske kjøpere.

Dagens andre Steam-spill, Heroes of Annihilated Empires, blander rollespill og sanntidsstrategi, og gir deg rollen som en helt i en fantasiverden full av ruiner, magi, gull, skatter og monstre. Etter hvert som figuren din får erfaring blir han sterkere, og får mulighet til å bygge baser for å trene opp tropper som kan utrydde fiendene.

Spillet har allerede blitt lansert i norske butikker, men ser ikke ut til å ha fått spesielt bred distribusjon. Om du har problemer med å finne det i butikken, kan Steam-versjonen med andre ord være redningen - spillet kommer i salg 22. november, og vil koste ca. 40 dollar.

Siste fra forsiden