Strategy First signerer Birth of America

Strategispillet Birth of America kommer fra designeren Phillipe Thibaut, som i sin tid stod for designen av Europa Universalis.

Birth of America er et strategispill med en rimelig selvforklarende tittel. Spillet fokuserer på de tidlige årene i den amerikanske historien, og omhandler to store kriger som fant sted i tiden mellom 1755 og 1783 ("French & Indian Wars" og den amerikanske frigjøringskrigen). Den komplekse historiske simulasjonen dekker hele Nord-Amerika, og kartet har 700 provinser.

Du får kontroll over en av de viktige fraksjonene i disse to krigene, og for å oppnå målene dine får du kontroll over alt fra krigsskip til en mengde typer infanteri. Dessuten må du bygge fort og depoter, arrangere blokkader, felttog og mye mer. Spillet kommer med 11 scenarier og tre store kampanjer, avansert kunstig intelligens, over 150 historiske figurer og et lettfattelig kontrollsystem.

Nå har Strategy First kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til dette spillet. De har ikke fortalt noe om når de planlegger å lansere det, og pressemeldingen er ikke helt klar på om avtalen også inkluderer Europa. Om du ikke klarer å vente, kan du kjøpe spillet direkte fra utviklerne, enten på CD (postordre) eller via digital nedlastning over nettet.

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted, samts Strategy First sin produktside.

Siste fra forsiden