Street Fighter til PSP

Capcoms verdenskjente Street Fighter-franchise gjør snart sitt inntog på PSP, med Street Fighter Alpha 3 Max.

Street Fighter Alpha 3 Max er ikke et nytt spill, men en overføring av arkadespillet Street Fighter Alpha 3 krydret med eksklusivt ekstrainnhold. I tillegg til de over 30 slosskjempene fra originalen får vi fire nye figurer (Yun, Maki og Eagle fra Capcom vs. SNK 2, samt Ingrid fra Capcom Fighting Evolution).

Capcom har også implementert noe som heter Variable BattleMode, og som tillater "tag team"-kamper i samtid. I tillegg får vi mulighet for at opp til åtte spillere kan kjempe mot hverandre (i mesterskapsmodus) over trådløst nettverk.

En av de litt spesielle funksjonene i Street Fighter Alpha 3 (og dermed også Max-versjonen) er muligheten til å velge en "isme" som bestemmer spillfigurens evne til å utføre kraftige kombinasjonsbevegelser.

Spillet kommer også med en haug forskjellige moduser, slik som "survival"-modus hvor du må kjempe mot en serie med fiender helt til du til sist blir slått ut, og "dramatic battle mode", hvor du og en datastyrt medspiller kjemper sammen mot fienden. Ellers får vi selvfølgelig vanlige moduser som "versus", "team" og "arcade".

Den amerikanske lanseringen av Street Fighter Alpha 3 Max er satt til februar. Når spillet kommer til Europa er uklart, men forhåpentligvis for norske Street Fighter-tilhengere, slipper vi å vente alt for lenge.

Siste fra forsiden