Strength and Honor

Magitech har akkurat gitt ut en stor spillbar demo av deres kommende strategispill Strength and Honor.

Strength and Honor er et strategispill som kombinerer strategisk turbasert gameplay med slag i sanntid. I den turbaserte delen bygger du imperiet ditt, driver diplomati, forskning og handel. Her må du holde befolkningen din fornøyd og sørge for at nasjonen din er i stadig fremgang. Når du skal kjempe mot andre nasjoner går spillet over i sanntid, og du får selv kontrollere hærene dine på slagmarken.

Spillet skryter av episke 3D-slag med tusenvis av enheter på slagmarken samtidig. Du behøver imidlertid ikke å knuse motstanderne ved hjelp av våpenmakt - du kan også få makt over dem ved hjelp av handel eller diplomati. Strenght and Honor kommer med syv historiske nasjoner (fra Roma til Kina), som hver har sine egne styrker og svakheter. Virkelige hendelser, som døden til Julius Caesar og byggingen av den store muren i Kina, vil påvirke det som skjer i spillet.

Demoen av Strength and Honor er på 400 MB og inneholder en kampanje som heter "Queen of the Nile" og tre historiske slag. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden