Sudden Strike 3: Arms for Victory

Det neste spillet i den populære Sudden Strike-serien er snart klart, og her er en demo.

Andre verdenskrig herjer fortsatt, og i Sudden Strike 3: Arms for Victory får du spille fire store kampanjer og oppleve både den europeiske fastlandskrigen og krigen i Stillehavet.

Full krig i Sudden Strike 3

Sudden Strike 3 kjører på den nye spillmotoren fra Fireglow, og leverer grafikk i full 3D med dynamiske landskap som kan forandres underveis. Motoren skal kunne vise store og realistiske områder med dynamisk lys og skygge og massevis av spesialeffekter.

De største spillområdene i Sudden Strike 3 er på over 150 kvadratkilometer, så her kan du regne med andre utfordringer enn i vanlige sanntidsstrategispill, der handlingen foregår på mer komprimerte områder.

Det er ikke klart hva den nylanserte demoen inneholder, men den burde forhåpentligvis gi svaret på om Sudden Strike 3 har vært verd den lange ventetiden. Installasjonsfilen er på 270 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden