Suksess for Guild Wars

NCsoft har solgt over en million kopier av Guild Wars, men de er langt fra de eneste som har suksess for tiden. Eve Online har nemlig flere abonnenter enn noensinne.

Guild Wars har blitt en enorm suksess for NCsoft og ArenaNet. Siden lanseringen den 28. april i år har spillet solgt over en million kopier, og det ser ikke ut til at spillkjøperne har fått nok av dette abonnementsfrie massive flerspillerspillet. NCsoft forteller faktisk at de forventer å fortsette storsalget til langt inn i julesesongen. I tillegg skal spillet snart lanseres i Japan og Taiwan, hvor det også forventes at det vil gjøre det godt.

Tidligere denne måneden lanserte ArenaNet og NCsoft en gratis ekspansjon til Guild Wars, som heter Sorrow's Furnace. Denne kom med to nye områder, samt massevis av nye oppdrag, monstre og gjendstander. Det jobbes også med en ekspansjonspakke til spillet, men vi vet ikke når denne kommer ut. Om du ikke har kjøpt spillet enda finner du mer informasjon om det på det offisielle nettstedet.

NCsoft er ikke de eneste som nyter suksess på flerspillermarkedet. Islandske CCP Games forteller nemlig at de nå har over 70000 aktive abonnenter på deres Eve Online, som er et MMORPG-spill hvor hver spiller utstyres med et romskip og slippes løs i et enormt univers sammen med tusenvis av andre spillere. CCP forteller at de nå har hatt over 15000 spillere samtidig, og med tanke på at alle spiller i samme univers er dette svært imponerende.

CCP mener veksten til Eve Online i stor grad skyldes at folk forlater andre MMORPG-spill, og at de nylig har lansert en spesialversjon (Cold War Edition). De er imidlertid svært fornøyd med fremgangen, og peker på at de fleste MMORPG-spill har slitt den siste tiden, og tapt mye på konkurransen mot titler som World of Warcraft. For å finne ut mer om dette futuristiske MMORPG-spillet kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden