Superheltaction fra Outcast-skapere

Totems er et unikt spill inspirert av urbansporten Le Parkour. Handlingen foregår i en magisk verden.

Totems kommer til Xbox 360 og PC, og er et plattform/actionspill med taktiske elementer. Spillet er inspirert av urbansporten Le Parkour, og utgiver 10tacle Entertainment lover et magisk og ikke-lineært gameplay med åpne og svært interaktive miljøer.

Både spillerne og fienden vil få mulighet til å utnytte seg maksimalt av miljøene, takket være et system som heter Semantic Environment Sensing System (SESS). Dette skal tillate superheroisk bevegelse og kamp som bringes til live på en måte aldri tidligere sett i spill.

Spillet er basert på original mytologi, og vil tilby en unik atmosfære og spillopplevelse hvor spilleren får mulighet til å forandre verden rundt seg gjennom spillestilen og egenskapene sine.

Totems er under utvikling hos 10tacle Studios Belgium, og gamere med falkeblikk og god hukommelse husker muligens at dette studioet består av folkene bak det klassiske actioneventyret Outcast. Det er med andre ord god god grunn til å følge med på denne tittelen, som skal lanseres til neste år.

Mer informasjon blir snart å finne på 10tacles nettsted.

Siste fra forsiden