Supreme Commander er ferdigutviklet

THQ har kunngjort at det innovative strategispillet Supreme Commander er ferdigutviklet, og at det kommer til butikkene i februar.

Supreme Commander er et sanntidsstrategispill fra skaperen av klassiske Total Annihilation, og skal vi dømme etter sniktittversjonen vi har fått teste, kan dette bli et av de mest interessante strategispillene som på svært lang tid.

Den største nyheten med spillet er selve skalaen: Her foregår slagene på massive slagmarker med tonnevis av enheter samtidig, og du kan når som helst zoome helt ut slik at du får totalt overblikk over situasjonen. Men spillet har mange andre spennende elementer, og er en tittel de som liker strategispill absolutt bør følge med på.

Nå har den amerikanske utgiveren THQ kunngjort at Supreme Commander er ferdigutviklet, og klar til produksjon. Dermed ligger alt til rette for at spillet skal komme på markedet på sin tidligere kunngjorte utgivelsesdato, 16. februar.

Supreme Commander følger ikke langt bak Company of Heroes, som var et av fjorårets beste spill, og som for alvor beviste at den tradisjonelt noe konsollfokuserte utgiveren THQ tar PC-markedet svært alvorlig for tiden. Med Supreme Commander har de turt å satse på et spill som går egne veier, noe de forhåpentligvis får godt betalt for.

Siste fra forsiden