Surf's Up

I den nylanserte demoen av Surf's Up får du stå på surfebrett i fargerike omgivelser.

Surf's Up er basert på animasjonsfilmen ved samme navn, og følger pingvinen Cody Maverick, som forlater Shiverpool i Antarktis for å delta i en stor surfekonkurranse på Pen Gu Island.

Surf's Up (bilde fra PS3)

Spillversjonen av Surf's Up er et arkadebasert surfespill der spillerne må utføre en mengde ulike triks for å vinne surfekonkurransen på Pen Gu Island. Vi får ti spillbare figurer (hver med sine egne triks og egenskaper), inkludert hovedpersonen Cody, den nådeløse mesteren Tank og den gamle surfelegenden Big Z.

Ubisoft lover avansert vannsimulering og fysikk, en rekke ulike omgivelser, massevis av opplåsbart innhold og et lydspor bestående av ti lisensierte låter. Spillet skal også være fullstappet av humor, og ha en spennende historie.

Nå har Ubisoft lansert en spillbar demo av Surf's Up. Denne foregår på Pen Gu Island, og lar oss spille som Cody eller Lani. Installasjonsfilen er på 470 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Surf's Up kommer til PS3, PS2, PSP, Xbox 360, Wii, GameCube, DS, GBA og PC. Mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden