Baldur's Gate 3

Svær Baldur's Gate 3-oppdatering introduserer spillets neste klasse

Her kommer druidene.

Larian Studios har avduket den neste store early access-oppdateringen for Baldur's Gate 3. En slippdato er enda ikke satt, men spillere kan se frem til en rekke nyheter, inkludert en ny spillbar klasse.

Som utvikleren forteller i en pressemelding er det Druids som gjør sitt inntog i oppdateringen som passende nok har fått navnet Nature's Power. Druidene stiller med haugevis av magiske evner, og kan for eksempel forvandle seg til ulike dyr.

Nature's Power ble avduket under Larians nyeste Panel From Hell-presentasjon. (Video: Larian Studios)

Ved lansering får Druid-spillere velge mellom åtte forskjellige skapninger å forvandle seg til – som katt, ravn, ulv, bjørn og grevling. Verdenen rundt deg vil reagere forskjellig avhengig av hvilket dyr du er, og ved å velge riktig kan du for eksempel kommunisere med andre dyr du måtte støte på.

Av andre nyheter skilter Nature's Power med flere endringer til spillopplevelsen. Blant annet kan man velge å bruke spesielle terninger som hindrer ekstreme tilfeller av flaks eller uflaks, enten i kamp eller ved dialogvalg.

Videre lover Larian en forbedring av spillets filmsekvenser, samt mer oversiktlige funksjoner når man spiller med venner. Brukergrensesnittet har også fått noen oppgraderinger basert på tilbakemeldinger fra spillere.

For mer informasjon om den kommende oppdateringen kan du se gjennom den omfattende Panel From Hell II-presentasjonen i videovinduet til høyre i artikkelen. Larian har ikke satt en offisiell dato for Nature's Power, men forteller at den kommer «snart».

Vi tok en kikk på Baldur's Gate 3 i høst.
– En betryggende smakebit på fremtidig suksess »

Siste fra forsiden