Sykkelsesongen er i gang

Her er informasjon om Pro Cycling Manager 2007, som kommer til både PC og PSP.

Årets utgave av Pro Cycling Manager har fått den prestisjefylte Tour de France-lisensen, og skal etter planen komme i salg 20. juni. Utgiver Focus Home Interactive forteller at spillet skal være mer tilgjengelig for nybegynnere enn tidligere utgivelser i serien, samtidig som veteraner kan glede seg til økt realisme.

Her kommer melkesyren

Om du ikke har hørt om denne serien før, kan vi fortelle at Pro Cycling Manager er en slags sykkelversjon av Football Manager. Du får ansvar for et lag, og må sørge for at de får skikkelig trening og forberedelser før de ulike sykkelrittene. Dessuten må du detaljstyre lagets strategi under selve rittene. Årets utgave kommer med 20 offisielle lag og alle stjernesyklistene deres.

Spillets karrieremodus har fått en del endringer siden sist, og vi loves blant annet et mer intuitivt overgangssystem, bedre verktøy for å finne nye syklister, bedre simulasjonsmotor og et generelt mer selvforklarende brukergrensesnitt. Dessuten loves vi massevis av balanseringer, forbedret kunstig intelligens (med mer variasjon i forhold til rytternes oppførsel).

Årets Pro Cycling Manager kommer også til PSP, og PSP-versjonen skal være spesielt designet for å utnytte seg av funksjonene til Sonys håndholdte konsoll. Spillet skal være raskere enn sin noe mer omfattende storebror til PC, og kommer dessuten med unike gameplaymoduser som "time trial" og "sprint".

Mer om Pro Cycling Manager-spillene finner du på seriens nettsted.

Siste fra forsiden