Synsk actionhelt fra Starbreeze

Computer & Video Games har funnet ut at folkene bak Riddick jobber med et nytt førstepersons skytespill. Det gjør for så vidt også skaperne av Vietcong.

I følge hemmelige kilder som C&VG har vært i kontakt med, jobber det suksessrike svenske studioet Starbreeze med et nytt førstepersons skytespill som heter Kano. Spillets hovedperson ser ut til å være synsk, noe som gir gameplayet en spennende vri; her får du nemlig se fiendens bevegelser før de faktisk skjer, noe som tillater deg å handle basert på forutsigelser om fremtiden.

Kilden fortalte videre at spillet virket veldig surrealistisk, men ville ikke ut med flere detaljer. Starbreeze har ikke kommentert saken, så det gjenstår selvfølgelig å se om Kano er et virkelig spill eller om det bare finnes i fantasien til en anonym kilde hos C&VG. Starbreeze jobber forøvrig også med The Darkness, et actionspill basert på tegneserien ved samme navn.

Et spill som er høyst virkelig (men som vi til gjengjeld vet veldig lite om) er det neste spillet fra skaperne av Vietcong, nemlig tsjekkiske Pterodon. De har oppdatert nettstedet sitt med en kort beskjed om at de samarbeider med Illusion Softworks (Hidden & Dangerous, Mafia) om et nytt og actionfylt førstepersons skytespill basert på en ny franchise, til neste-generasjons konsoll og PC. Punktum.

Siste fra forsiden