System 3 gjør comeback

Husker du spillutgiveren bak The Last Ninja og IK+? Nå vil de gjøre comeback, blant annet med PSP-versjoner av disse to spillklassikerne.

Spillbladet Edge har kjørt et intervju med System 3-sjefen Mark Cale, som har fortalt at selskapet er i ferd med å gjøre et comeback i spillindustrien. Det første spillet deres er Gottlieb Pinball Classics for PSP, som blant annet vil komme med mulighet for flerspiller (og "game sharing") over trådløst nettverk.

De jobber imidlertid også med PSP-versjoner av The Last Ninja og IK+, og begge disse spillene vil også komme til konsoll. Originalversjonen av The Last Ninja var et isometrisk actioneventyr der du måtte kjempe deg gjennom en verden full av motstandere og hindringer. C64-versjonen solgte nesten seks millioner kopier i Europa alene, og regnes som det bestselgende C64-spillet gjennom tidene.

IK+ er et slossespill med et rent og avhengighetsskapende gameplay klinisk fritt for overnaturlige spilleregenskaper og urealistiske kombinasjonsbevegelser. Originalen ble skapt av spilldesignerlegenden Archer MacLean, som nylig lot høre fra seg med Mercury for PSP. Forhåpentligvis er han også involvert i utviklingen av nyversjonen.

Edge forteller også at System 3 har kjøpt rettighetene til Epyx sine gamle spill, noe som sannsynligvis betyr at vi snart kan vente oss et gjensyn med gamle og populære franchiser som California Games og Impossible Mission.

Siste fra forsiden