Systemkravene til Oblivion er klare

Vil PC-en din takle The Elder Scrolls IV: Oblivion, eller må investere i ny maskinvare for å kjøre spillet godt?

The Elder Scrolls IV: Oblivion ser ut til å kunne bli et av de lekreste spillene vi får i løpet av den kommende tiden, og som forventet, krever det en kraftig PC for å fungere optimalt. For å kjøre Oblivion må du ha Windows XP, en Intel Pentium med en hastighet på 2 Ghz (eller tilsvarende prosessor), 512 MB RAM, et Direct3D-kompatibelt grafikk-kort med 128 MB og 4,6 GB ledig plass på harddisken.

For å spille optimalt bør du ha en Intel Pentium prosessor som kjører på 3 Ghz (eller tilsvarende hastighet), 1 GB RAM, og grafikk-kortet ditt bør være basert på ATI X800-serien, Nvidia GeForce 6800-serien eller bedre. For en liste over støttede grafikkbrikkesett, kan du besøke Oblivions FAQ-dokument.

Det sier seg selv at du også må ha DVD-spiller på maskinen din (minst 8x), samt lydkort og tastatur og mus. DirectX 9.0c må også være med, og driverne til skjermkortet ditt må støtte Direct3D og være kompatible med DirectX 9.0.

Xbox 360-versjonen skal være like pen som PC-versjonen med alle innstillingene på maks, og kan dermed være et godt alternativ for de som ikke kan kjøre spillet ordentlig på PC-en sin. Den kommer dessverre ikke med redigeringsverktøyet TES Construction Set, og som de fleste Morrowind-spillere vet, var de mange spillerskapte modifikasjonene med på å gjøre opplevelsen enda bedre.

Siste fra forsiden