Taktikksenter for Battlefield 2 lansert

Foolish Entertainement lanserte for få dager siden Battlefield 2-versjonen av sitt populære taktikksenter.

Advance Tactical Center (ATC) er navnet på et nytt program som gjør det svært enkelt for klaner å planlegge strategier og taktikker i en rekke spill. Programmet har vært tilgjenglig for spillere av Splinter Cell: Chaos Theory, Ghost Recon 2 og Battlefield 1942, og nå rett før helgen lanserte Foolish Entertainment en versjon spesiallaget for Battlefield 2.

Programmet er laget for å gjøre det enklere for klaner å planlegge strategier og taktikker i forkant av en kamp på slagmarken. Det går for å være veldig enkelt i bruk, og inkluderer et bredt spekter med verktøy for å ta fatt på planleggingen i sanntid.

ATC fungerer på den måten at en administrator setter opp en server, hvor opp til 15 andre kan koble seg til. Lagleder kan deretter plukke frem et av de tolv brettene i Battlefield 2, og tegne opp forslag til gode fremgangsmåter og strategier. Det er også mulig å laste opp egne oversiktsbilder av de ulike brettene hvis man ikke er fornøyd med de som er der, eller hvis det i fremtiden lanseres nye brett som det ikke finnes kart for.

Her kan du laste ned programmet (39 MB):

Siste fra forsiden