Tarr Chronicles

Hva med å ta en helgetur til verdensrommet? Her er en demo av romskipspillet Tarr Chronicles.

Tarr Chronicles er et romskipspill inspirert av den klassiske Wing Commander-serien. Spillet følger en gruppe mennesker som må redde jordkloden fra total ødeleggelse. Utviklerne lover eksplosiv romkamp mot en rekke ulike typer fiender, og underveis må du samarbeide med andre menneskelige piloter for å overleve.

Etter hvert som du viser deg frem som en dyktig pilot, vil du bli forfremmet og få mulighet til å ta mer risikofylte oppdrag. Disse finner sted i varierte omgivelser, som i bane rundt planeter og utenfor gigantiske romskip. Underveis må du også oppgradere romskipene dine ved hjelp av over hundre ulike oppgraderinger.

Snart vil Paradox Interactive lansere Tarr Chronicles i vår del av verden, men allerede nå har spillets amerikanske utgiver, CDV, sluppet en demo av spillet. Denne demoen inkluderer flere oppdrag fra enspillerkampanjen, og lar deg sjekke spillets mange muligheter for å skreddersy de ulike romskipene du får tilgang på.

Om du har lastet ned en demo av spillet tidligere denne uken (fra et annet nettsted), kan det være nyttig å vite at flere av småfeilene i den demoen har blitt rettet i denne nye demoen. Blant annet har den forbedret støtte for Windows Vista og prosessorer med flere kjerner. Demoens installasjonsfil er på 480 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden