Tau og Necron i Dawn of War-ekspansjon

THQ og Relic Entertainment har kunngjort litt informasjon om Dawn of War: Dark Crusade, en ny ekspansjon til Warhammer 40.000: Dawn of War.

Dawn of War: Dark Crusade skal lanseres til høsten, og gir oss to nye raser - Tau og Necrons. Tau er en teknologiske overlegen rase hvor alle uselvisk kjemper fellesskapets sak, mens Necron er en mystisk og eldgammel rase med skjelettkrigere som er i ferd med å våkne opp fra en hvile som har vart i flere tusen år.

I tillegg til de nye rasene får vi en ny enspillerkampanje sentrert rundt erobringen av et "meta-kart", hvor hvert territorium gir den kontrollerende fraksjonen visse fordeler. I tillegg får vi en utvidet flerspillerkomponent, og en fullstendig unik økonomimodell for Necron-spillere. Totalt får Dawn of War syv spillbare raser når denne ekspansjonen lanseres.

For øyeblikket er dette alt vi vet om Dawn of War: Dark Crusade, men om du har lyst på mer informasjon om spillserien, kan du sjekke det offisielle nettstedet. Games Workshop sitt Warhammer-nettsted har forøvrig litt informasjon om Tau og Necron.

Siste fra forsiden