Techland forteller om Warhound

Warhound er et førstepersons skytespill fra skaperne av Call of Juarez. Spillet benytter seg av DirectX10.

Polske Techland har nå gitt ut litt informasjon om Warhound, det neste skytespillet deres. Warhound er et ikke-lineært førstepersons actionspill som foregår i moderne tid. Du spiller en leiesoldat som tar oppdrag fra regjeringer, selskaper og ulike organisasjoner, og du kan selv velge hvilke oppdrag du vil ta, hvilke våpen du vil bruke og hvordan du vil utvikle figuren din.

Underveis må du passe på at du har økonomien i orden, og at du får et rykte som en soldat som vet hva han driver med. Techland forteller at du må møte noen av de farligste kriminelle gruppene i verden, befri kidnappede VIP-er, eliminere diktatorer og narkobaroner og mye mer. Handlingen foregår over hele verden (Korea, Afrika, Balkan, Sør Amerika, Øst Asia og på øyer i Stillehavet).

Spillet får interaktive miljøer som du kan bruke til din fordel. Mye kan ødelegges, om du skulle ha behov for det (eller bare ha lyst til å se hvordan det tar seg ut etter at du har sprengt det i luften). Dessuten får du tilgang på en rekke ulike kjøretøy, slik at du kan forflytte deg i ekte Far Cry-stil.

Apropos Far Cry, Warhound ser ut til å få svært lekker jungelgrafikk. Spillet bygger på fjerde generasjons ChromeEngine, og gir oss massive, åpne områder, "fotorealistisk grafikk" og livaktig fysikk (av ting som flammer, vann, røyk, vind, og så videre). Dessuten støttes DirectX10 og Pixel Shader 4.0 på PC-versjonen.

Warhound er under utvikling for PC og Xbox 360, og Techland forventer å ha spillet ferdig i løpet av årets fjerde kvartal.

Siste fra forsiden