Teenage Mutant Ninja Turtles

Mutantskilpaddene vender snart tilbake på kino og i spillform. Her er en PC-demo.

Teenage Mutant Ninja Turtles bruker de samme mørke og farlige miljøene og eventyraktige temaene vi finner i animasjonsfilmen. Handlingen foregår i New York, som for anledningen plages av skumle og hemmelighetsfulle skurker og merkelige vesener som ser ut til å komme fra en annen verden. Samtidig sliter mutantskilpaddene med motivasjonen, og Raphael, Donatello og Michelangelo mister fokus på det som er viktig.

Skjermbilde fra PlayStation 2-versjonen.

Dermed er det opp til Leonardo og Splinter å gjenforene det dynamiske teamet. Spillet kommer med intens ninjakamp, og alle de fire skilpaddene er spillbare (hver av dem har sine egne unike egenskaper). Skilpaddene kan samarbeide for å nå vanskelige steder, eller ta knekken på fæle fiender. Disse fiendene inkluderer blant annet figurer fra filmen og tegneseriene, som Purple Dragon Street Gang og Foot Clan.

I denne demoen (246 MB) får du kontrollere Donatello, Michelangelo, Leonardo og Raphael i ulike ninjasekvekser. Spilleren kan utføre akrobatiske bevegelser på hustak i New York. I kampen mot ulike fiender er det viktig å samarbeide med de andre skilpaddene. En opplæringsdel gir spilleren innføring og tips til hvordan man bør gå frem.

Teenage Mutant Ninja Turtles kommer i salg for PC, PS2, Xbox 360, Wii, GBA, DS og PSP 23. mars.

Siste fra forsiden