Tekken slår fra seg på PSP

Sony har kunngjort at den populære slåssespillserien Tekken kommer til PSP.

Det nye Tekken-spillet heter Tekken: Dark Resurrection, og er basert på det nyeste arkadespillet i Tekken-serien. I en pressemelding sier Sony, som vil gi spillet ut i Europa, at det tar alle de beste elementene fra arkadeversjonen, og introduserer en rekke PSP-eksklusive funksjoner for å gjøre spillet til en frisk opplevelse.

Pressemeldingen forteller om sylskarp grafikk som presser PSP-konsollen til yttergrensene. Handlingen foregår på 19 forskjellige brett, og i tillegg til modusene fra arkadeversjonen får vi flere nye moduser for PSP-versjonen. Spillbladet Famitsu forteller at vi kan forvente moduser som "story", "practice" og "time attack", pluss en samling minispill og mulighet for flerspiller over trådløst nettverk (Wi-Fi).

Ellers loves vi 30 forskjellige kamphaner, som alle får nye introduksjonsfilmer. Fra arkadeversjonen kommer Dragunov og Lili, og i tillegg kommer Armor King tilbake, så vi får utvilsomt en mengde figurer for en hver smak.

Tekken: Dark Resurrection kommer til sommeren, og i følge Famitsu er det for øyeblikket cirka 60 prosent ferdigutviklet.

Siste fra forsiden