Telltale skal lage et Stranger Things-spill

Og Netflix skal lage et TV-show basert på Minecraft: Story Mode.

Netflix, Telltale, montasje Gamer.no

Telltale Games og Netflix har inngått et partnerskap med et rimelig interessant utfall. Mens Telltale skal bryne seg på å lage et spill basert på Stranger Things, skal Netflix lage en TV-adapsjon av Minecraft: Story Mode. Dette melder GamesIndustry.biz.

Akkurat hva Stranger Things-spillet skal bli får vi ikke vite før senere i år, men det er ikke utenkelig at det vil følge Telltales episodiske modell.

– Ingen spillsatsing

Minecraft: Story Mode.
Telltale Games

Netflix har vært litt mer åpne om sine planer. Minecraft: Story Mode skal bestå av fem episoder, med interaktive ellementer. Selskapet sammenligner det med måten de har levert serier som Stretch Armstrong: The Breakout og Puss in Book: Trapped in an Epic Tale.

Selv om Netflix tilsynelatende dypper lilletåa i spillsegmentet nå, er de tydelige på at de ikke har noen større plan rundt dette.

– Vi har ingen planer om å gå inn i gaming. Det er et bredt spekter av underholdning tilgjengelig nå om dagen. Spill har blitt mer og mer filmatiske, men vi ser på dette som interaktiv narrativ historiefortelling på vår plattform, forteller Netflix om prosjektet.

Minecraft: Story Mode lanseres på Netflix til høsten, mens Stranger Things-spillet ikke har noen slippdato i sikte.

Det finnes allerede et Stranger Things-mobilspill »

Siste fra forsiden