Test Drive Unlimited for PC utsettes

Atari melder at PC-versjonen av bilspillet Test Drive Unlimited er utsatt til februar 2007.

Test Drive Unlimited er et bilspill i en massiv onlineverden som stadig er i bevegelse. På en imponerende gjenskapning av en stor stillehavsøy skal du leve livet som bilentusiast sammen med tusenvis av andre via internett. Som i et rollespill lager du en avatar og dresser den opp med klær. Deretter får du et hus, en garasje og litt penger til å kjøpe din første bil.

Skjermbilde fra Xbox 360-versjonen.

Mens spilleren kjører omkring, kan han utfordre andre spillere til duell og deretter vedde om utfallet av ulike løp. Innsatsen er penger, klær eller biler. Spillerne kan samles på klubber for å sosialisere, kjøpe og selge varer eller planlegge turneringer. Det vil konstant være tusenvis av spillere på øya, og opplevelsen blir unik hver eneste gang du logger deg inn.

Foreløpig finnes dette spillet kun for Xbox 360, men planen var å lansere versjoner for PC, PlayStation 2 og PSP senere i år. Nå har utvikleren Eden bedt om noen ekstra måneder til finpussing av alle de tre nye versjonene, så den nye utgivelsen vil finne sted i løpet av februar neste år.

I vår anmeldelse av Xbox 360-versjonen gav Mats Lindh spillet en god 7 av 10, og han delte ut ros for blant annet omfattende spillmiljø og detaljnivå. Den sømløse overgangen mellom enspiller og flerspiller fungerte også godt, men Test Drive Unlimited hadde noen opplagte svakheter innenfor kjøreopplevelse og flerspillerbit. Hvorvidt dette blir tatt hånd om i PC-versjonen er foreløpig usikkert.

Atari forteller at vi kan se frem til mer informasjon om de kommende versjonene i løpet av neste uke.

Siste fra forsiden