Test Drive Unlimited-oppfølger i 2008?

Atari har ikke benektet ryktene om at Test Drive Unlimited 2 er under utvikling.

På det polske nettstedet GRY-OnLine dukket det nylig opp informasjon om Test Drive Unlimited 2. Her ble det sagt at spillet kommer i 2008, og er under utvikling for Xbox 360 og PC. I følge Computer & Video Games, som tydeligvis behersker polsk, står det at spillet kommer med off-road-kjøring, dynamisk vær og over 2400 kilometer med veier. Det fortelles også at GRY-OnLine er hundre prosent sikre på informasjonen.

Test Drive Unlimited på Xbox 360

Nettstedet Eurogamer har også tatt en titt på artikkelen, og spurt Atari om deres kommentar til saken. Atari ville verken bekrefte eller avkrefte at innholdet i artikkelen var sant. Det å avkrefte feilaktig innhold hadde vært en enkel sak, så selv om svaret til Atari ikke kan sees som en innrømmelse av at GRY-OnLine har rett, gir det påstandene deres litt ekstra troverdighet.

Det ville uansett være langt fra usannsynlig at Test Drive Unlimited får en etterfølger, med tanke på at spillet ser ut til å ha vært en suksess for Atari så langt. Xbox 360-versjonen kom sent i fjor, så det høres naturlig ut at en eventuell etterfølger ville komme til neste år.

Siste fra forsiden