Test intelligensen på PSP

Er du så smart som du tror? Snart kan du teste din praktiske intelligenskvotient ved hjelp av et nytt spill for PSP.

D3Publisher of Europe har nylig kunngjort at de planlegger å lansere Practical Intelligence Quotient til PSP i april. Dette spillet tilbyr 100 tredimensjonale logiske nøtter hvor du må navigere deg gjennom farefylte omgivelser ved å flytte blokker, unngå vegger og lasere, benytte brytere og manøvrere ved hjelp av kart. Jo færre trekk og kortere tid du bruker på å løse oppgavene, jo flere poeng får du.

Practical Intelligence Quotient er utviklet av japanske Nowproduction Inc., og benytter seg av et målesystem utviklet i samarbeid med professor Masuo Koyasu fra universitetet i Kyoto. Når du har kommet gjennom et av spillets brett, kan du laste opp poengsummen din på nettet for å teste hvor langt du ligger bak verdenseliten. Spillet inneholder 13 forskjellige typer nøtter, som ved hjelp av ulike hindringer og metoder tester spillerens problemløsningsferdigheter.

D3Publisher forteller at Practical Intelligence Quotient er et perfekt "plukk opp og spill"-spill, som passer utmerket for Sonys håndholdte konsoll. Deres videre plan er å bringe flere innovative spill til PSP-konsollen, og på den måten etablere seg selv som et kjent navn både blant spillere og andre i industrien.

Siste fra forsiden