Tetris 99 - battle royale

Tetris 99 er et battle royale-puslespill for Nintendo Switch

Tilgjengelig nå.

Battle royale er i vinden, og stadig vekk dukker nye utfordrere opp med sin egen vri på sjangeren. Noen skiller seg mer ut enn andre, og det nyeste battle royale-spillet for Nintendo Switch må sies å by på noe helt nytt. Det er nemlig et Tetris-spill.

99 spillere, én vinner

Tetris battle royale. Nå har vi sett alt.
Nintendo

I Tetris 99 skal 99 spillere konkurrere mot hverandre om å bli Tetris-mester. I kjent Tetris-stil jobber spillere med hvert sitt puslespill, men man kan også stikke kjepper i hjulene for motspillere ved å angripe dem med klosser.

Samtidig må man forsvare seg mot angrep fra motstandere, og basert på spillets trailer – som du kan se over – kan opplevelsen bli nokså hektisk.

Tetris 99 blir tilgjengelig i dag, 14. februar. Spillet er gratis å laste ned, men krever at man har et Nintendo Switch Online-abonnement.

Dermed fortsetter et av historiens mest spilte spill, Tetris, sitt inntog i den moderne spillverdenen. Det snart 35 år gamle spillet har gjenoppstått utallige ganger i forskjellige fasonger på en drøss med plattformer. Senest i november gjorde det suksess i VR-form, med PlayStation VR-spillet Tetris Effect.

Battle royale-sjangeren har en ny konge.
Les vår anmeldelse av Apex Legends »

Siste fra forsiden