The Bard's Tale

Lyst på et rollespill som ikke tar seg selv særlig seriøst? Da burde Bard's Tale være midt i blinken, og nå kan du teste demoen.

The Bard's Tale, fra Brian Fargo og inXile Entertainment, ser uvanlig humørfylt ut til å være et rollespill. Naturligvis kommer spillet med horder av monstre som må drepes, massevis av våpen og magiske trylleformularer, samt muligheten til å oppgradere karakteren din etter hvert som han får mer erfaring. Hovedpersonen i The Bard's Tale er ingen edel eventyrer med ønske om å redde verden, men en lettere egoistisk karakter som kun ønsker seg to ting ut av livet: Penger og kvinner.

Spillet skal være svært lett å kontrollere, og introduserer flere nye funksjoner som understreker nettopp dette. For eksempel vil du ikke trenge å gå tilbake til butikken i byen for å selge våpnene dine - med det samme du finner et våpen som er dårligere enn det du bruker vil det nye våpenet på magisk vis forandre seg til penger, som er langt bedre enn å gå å bære på enn et dårlig våpen.

Demoen av The Bard's Tale er på cirka 290 MB, og kommer med et brett som heter Mountain Tomb (hentet fra kapittel seks i spillet). Du finner den her:

Siste fra forsiden