The Bard's Tale

inXile Entertainment har lansert en ny og oppdatert demo av det humoristiske actionrollespillet The Bard's Tale.

The Bard's Tale er et actionrollespill med en humoristisk vri. Her får du rollen som en spillemann ("bard") som egentlig ikke har noen særlig store aspirasjoner om å gjøre en heltemodig innsats for å redde verden og andre ting. Det han er ute etter, er kvinner og klirrende gull. Dessverre for hans del, men heldigvis for vår, har jakten på disse to tingene en tendens til å lede ham inn i farlige og eventyrlige situasjoner.

Et av målene til inXile Entertainment har vært å lage et rollespill som er lett å kontrollere, også for folk som ikke har noe som helst erfaring med sjangeren, og introduserer flere nye funksjoner som understreker nettopp dette. For eksempel vil du ikke trenge å gå tilbake til butikken i byen for å selge våpnene dine - med det samme du finner et våpen som er dårligere enn det du bruker vil det nye våpenet på magisk vis forandre seg til penger.

Den oppdaterte demoen introduserer en øvingsdel, og et forbedret installasjonssystem. Ellers er innholdet det samme som i den forrige demoen, altså et brett som heter Mountain Tomb (hentet fra kapittel seks i spillet). Du finner den 264 MB-store installasjonsfilen her:

Siste fra forsiden