The Burning Crusade slippes 16. januar

Blizzard har nå bestemt seg for når de skal gjøre World of Warcraft: The Burning Crusade tilgjengelig i butikken.

Blizzard har akkurat kunngjort at World of Warcraft: The Burning Crusade legges ut for salg fra og med 16. januar neste år, både i Europa og Nord-Amerika. Samtidig forteller Blizzard at over 7.5 millioner spillere nå har registrert seg for å spille World of Warcraft.

– Mens World of Warcraft har fortsatt å vokse hurtig sammen med spillermassen, vil The Burning Crusade representere vårt største enkeltstående tillegg av nytt spillinnhold per dags dato. Med denne ekspansjonspakken ser vi frem til å tilby det samme kvalitetsnivået som spillere har opplevd i World of Warcraft til nå, og vi vil fortsette å balansere og teste frem til lansering for å forsikre oss om at The Burning Crusade oppnår dette målet, forteller Mike Morhaime, president i Blizzard.

World of Warcraft: The Burning Crusade kommer med to nye spillbare raser (horde-rasen Blood Elves og Alliance-rasen Draenei), samt et helt kontinent som har fått navnet Outland. Dette kontinentet er tilgjengelig gjennom en magisk portal. I tillegg får vi hundrevis av nye oppdrag og minst like mange våpen, rustninger og andre former for utstyr.

Dessuten kommer ekspansjonen med et nytt yrke; juvelmakeri, som blant annet lar deg feste magiske juveler på våpen og rustninger. I tillegg får du muligheten til å ri på flygende dyr, noe som sikkert setter deg i respekt blant Azeroths mange innbyggere. Høyeste erfaringsnivå økes forøvrig til 70, og vi blir selvsagt introdusert for nye store og farlige fiender.

World of Warcraft: The Burning Crusade blir tilgjengelig for PC og Mac til en foreslått utsalgspris på 34.99 Euro. Spesialutgaven blir naturlig nok noe dyrere, og vil ligge på rundt 69.99 Euro. Da får du til gjengjeld en tøffere innpakning, hvor det følger med en hardinnbundet bok med konseptbilder og annen kunst, et kjæledyr du kan bruke inne i spillet, en bak kulissene-DVD, et World of Warcraft-kortspill, en musmatte med påtrykt kart over Outland og det offisielle lydsporet på CD.

Du må ha originale World of Warcraft for å dra nytte av ekspansjonspakken.

Siste fra forsiden