The Elder Scrolls IV: Oblivion

I går lanserte Bethesda den etterlengtede oppdateringen til The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Bethesda ser virkelig ut til å ha skutt gullfuglen med sitt fjerde The Elder Scrolls-rollespill. I tillegg til å ha fått ekstremt god kritikk av omtrent alle seriøse nettsteder (inkludert her på Gamer.no, hvor det var første spill på over ett år som fikk den beste karakteren på skalaen vår), ser det ut til å ha solgt svært godt verden over, både på Xbox 360 og PC.

Nå har Bethesda lansert den første oppdateringen til spillet (versjon 1.1.511, faktisk), og som forventet fikses det en hel rekke små og store problemer, både med selve spillmekanikken og de individuelle oppdragene. Du kan finne en fullstendig liste over reparasjoner på spillets offisielle nettsted, men vær oppmerksom på at den røper enkelte detaljer om historien.

Ellers er listen litt artig lesning, og gir et godt inntrykk av hvor mye man må holde orden på under utviklingen av et såpass ambisiøst spill som Oblivion. En av feilene som fikses er for eksempel at spilleren før oppdateringen kunne selge utstyr som var i bruk om og om igjen, så lenge han satt på hesteryggen mens han kommuniserte med den aktuelle kjøpmannen.

Oppdateringen er allerede tilgjengelig for PC-eiere, og kan snart også lastes ned over Xbox Live Marketplace. PC-oppdateringen er på litt over 1 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden